Σε μια λιτή τελετή στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου της Παλαιάς Βουλής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, έγινε η απονομή των 34ων Βραβείων Προαγωγής Δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Αθ. Μπότση, όπου απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στην Δημοτική Ραδιοφωνία.

Παρόντες στην τελετή ήταν αντιπρόεδροι της Βουλής, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων, βουλευτές, δήμαρχοι, οι πρόεδροι των Δημοσιογραφικών Ενώσεων και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, μέλη διοικήσεων από τις δημοτικές επιχειρήσεις ραδιοφωνίας – τηλεόρασης, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου.

Στην τελετή βραβεύτηκαν οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας, για τη συμπλήρωση 30 χρόνων συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας τους και το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας, (ως ο μόνος φορέας που εκπροσωπεί το σύνολο των δημοτικών ΜΜΕ), κ. Μιχάλης Κυριακίδης.

Η τιμητική αυτή διάκριση έχει ξεχωριστή σημασία για όλους εμάς διοίκηση και εργαζομένους στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, που αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, αφού πριν δύο χρόνια εμπνευστήκαμε και πραγματοποιήσαμε το 1ο συνέδριο Δημοτικών ΜΜΕ στην Τρίπολη, γεγονός  που σηματοδότησε την συνεργασία των δημοτικών ΜΜΕ και αποτέλεσε αφετηρία δημιουργίας της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας, μέσω της οποίας βραβεύτηκαν οι δημοτικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί στο σύνολό τους.

Στην τελετή εκτός από τους Δημοτικούς Ραδιοσταθμούς βραβεύτηκαν και οι δημοσιογράφοι Νίκος Μάνεσης, Ανδριάνα Παρασκευοπούλου, Μαρία Δεναξά, Γιώργος Κούρος, Χρήστος Μπόκος, Ζωή Κατσιγιάννη, Πάνος Κωνσταντόπουλος, Θωμάς Σιδέρης, Φαίη Χρυσοχόου, Γιώργος Ευθυμίου, Χρήστος Μαζανίτης, Σταμάτης Μαλέλης, Χρήστος Κολωνάς, Μαρία Νικολάου, γιατί προήγαγαν με το έργο τους την δημοσιογραφία.

Από πλευράς Δημοτικών Ραδιοφώνων πλαισίωναν τον πρόεδρο της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας Μιχάλη Κυριακίδη, εκπρόσωποι από τα Δημοτικά Ραδιόφωνα Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Τρίπολης και Ηρακλείου Αττικής.

#

Comments are closed