Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης το επόμενο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, θα φιλοξενήσει στην Τρίπολη την ετήσια συνάντηση της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα παραστούν εκπρόσωποι από δημοτικές επιχειρήσεις ραδιοφωνίας – τηλεόρασης των αντίστοιχων Δήμων: Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου Αττικής, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Σύρου – Ερμούπολης, Κω, Πολυγύρου, Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Ασπροπύργου, Κατερίνης και βέβαια της Τρίπολης.

Στη συνάντηση, θα συμμετέχουν με εκπροσώπους τους, όλες ανά την επικράτεια οι δημοτικές επιχειρήσεις ειδικού σκοπού ραδιοφωνίας – τηλεόρασης, καθώς επίσης και οι δήμαρχοι των πόλεων Πρέβεζας, Ξάνθης, Ασπρόπυργου, Ηρακλείου Αττικής, Τρίπολης και πιθανότατα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Οι εργασίες της συνάντησης θα ξεκινήσουν στις 10.00 το πρωί και θα λάβουν χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης.

Επί της ουσίας η συνάντηση αυτή φιλοδοξεί να αποτελέσει το ιδρυτικό συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας, προσαρμοζόμενη στην νέα νομοθετική ρύθμιση.

#

Comments are closed