Τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση

Τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση

Σε μια λιτή τελετή στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου της Παλαιάς Βουλής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, έγινε η απονομή των 34ων Βραβείων Προαγωγής Δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Αθ. Μπότση, όπου απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στην Δημοτική Ραδιοφωνία.

Παρόντες στην τελετή ήταν αντιπρόεδροι της Βουλής, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων, βουλευτές, δήμαρχοι, οι πρόεδροι των Δημοσιογραφικών Ενώσεων και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, μέλη διοικήσεων από τις δημοτικές επιχειρήσεις ραδιοφωνίας – τηλεόρασης, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου.

Στην τελετή τιμήθηκε με τιμητική διάκριση η Δημοτική Ραδιοφωνία για τη συμπλήρωση 30 χρόνων συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας τους. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας, (ως ο μόνος φορέας που εκπροσωπεί το σύνολο των δημοτικών ΜΜΕ), κ. Μιχάλης Κυριακίδης.

Από πλευράς Δημοτικών Ραδιοφώνων πλαισίωναν τον πρόεδρο της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδος Μιχάλη Κυριακίδη, εκπρόσωποι από τα Δημοτικά Ραδιόφωνα Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Τρίπολης και Ηρακλείου Αττικής.

Σ

Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας